Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakreparatie Zwolle

Dakreparatie Zwolle

Liggen er na een hevige storm verschillende dakpannen niet recht? heeft u lekkage op dak? Of is er een dakgoot lek? Palu dak en gevelservice helpt u met een dakreparatie Zwolle. Stel de reparatie niet te lang uit want voor u het weet is de schade aan uw dak groter geworden. Voor een dakreparatie in Zwolle en omstreken bent u bij ons op het juiste adres. Wilt u graag een offerte aanvragen voor een reparatie of een andere dakdekkersklus? neem dan direct contact met ons op. Dan helpen we je snel van uw dakprobleem af.

Wanneer een dakreparatie in Zwolle laten uitvoeren?

Eigenlijk kun je het beste zo snel mogelijk een dakinspectie laten uitvoeren wanneer u denkt dat er iets mis is met uw dak dak. Daarmee kan je vaak voorkomen dat je kleine lekkage uiteindelijk resulteert in een grote dakrenovatie. Er zijn verschillende aanduidingen die erop wijzen dat er iets aan de hand is met uw dak. 

Hier onder wat voorbeelden van dakproblemen:

  • Verschoven, missende of kapotte dakpannen bij een pannendak

  • Vochtvlekken in het plafond, lekkages en een hoge luchtvochtigheid op zolder
  • Beschadigd lood rond dakkapellen en schoorstenen
  • Lekkages bij de dakgoot
  • Beschadigde daktrimmen, slechte afwatering of scheurtjes in de dakbedekking bij een plat dak

Dakrenovatie Zwolle

Soms komen wij bij een situatie aan waarbij een dakreparatie alleen een goede oplossing is voor de korte termijn. Als uw dakbedekking slijtage plekken of grotere schades kent is het wellicht beter om het grondiger aan te pakken. We kunnen het lek of de kapotte dakpan wel repareren, maar er is een grote kans dat u bij de volgende regenbij opnieuw met lekkages te maken krijgt. Een dakrenovatie is dan de beste keus voor de lange termijn.

Bij een dakrenovatie vervangen niet altijd alleen de dakbedekking. Indien nodig kunnen we ook het dakbeschot of andere dakdelen vervangen of herstellen. Uiteraard doen we dit alles in overleg met de klant en maken wij een plan van aanpak voor de dakrenovatie. 

Neem contact op met Palu dak en gevelservice

Heeft u een probleem met uw dak en zoekt u een dakdekkersbedrijf in Zwolle? Palu dak en gevelservice helpt u graag. Neem nu direct nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte of dakinspectie.

Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603843.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.