Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakrenovatie Zwolle

Dakrenovatie Zwolle

Is uw dak toe aan een renovatie? In Zwolle en omgeving helpen de dakdekkers van Palu dak en gevelservice u graag bij elke soort dakrenovatie.

Waarom een dakrenovatie laten uitvoeren?

Een dak bepaalt niet alleen hoe uw woning eruit ziet, maar heeft ook veel invloed op de waarde van uw woning. Met onze Nederlandse weersomstandigheden krijgt uw dak te maken met slijtage. Dit kan resulteren in kleine beschadigingen, maar ook aantasting van de dakconstructie is mogelijk.

Dakrenovatie is iets anders dan een dakreparatie. We spreken van dakrenovatie als er iets vernieuwd wordt aan het dak. Bij dakrenovatie wordt het dak bijvoorbeeld geheel vernieuwd. Het is niet altijd nodig om een gehele dakrenovatie Zwolle uit te laten voeren, vaak is een reparatie al voldoende. Maar dakrenovatie is een betere keuze als uw dak vaak dezelfde problemen veroorzaakt of als deze al veroudert is.

Dakinspectie Zwolle

Kleine beschadigingen kunnen op lange termijn leiden tot grote schade aan uw dak. Een dakrenovatie is een manier om zulke situaties en onkosten te voorkomen. Wacht dus niet te lang bij het constateren van schade aan uw dak en schakel direct een dakdekkersbedrijf in Zwolle in.

Wilt u weten wat de huidige staat is van uw dak? Vraag Palu dak en gevelservice voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie. wij raden u aan eens in de paar jaar een dakinspectie te laten uitvoeren. Tijdens zo’n inspectie wordt er bijvoorbeeld gekeken naar beschadigingen aan de dakbedekking, of kritische punten aan het dak.

Contact opnemen met Palu dak en gevelservice

Bij Palu dak en gevelservice bieden we snelle service met professionele resultaten, voor een goede prijs. Onze dakdekkers in Zwolle leveren goed advies over de beste oplossing voor uw dak. We informeren u graag over de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker die u met spoed kan helpen met een dakinspectie of dakrenovatie Zwolle? Neem dan contact met ons op.

 

Contactinformatie
dakrenovatie Zwolle
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603843.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.