Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakreiniging Zwolle

Dakreiniging Zwolle

Dakreiniging is een belangrijke maatregel om de levensduur en uitstraling van uw woning of bedrijfspand te behouden. Het Hollandse weer kan ervoor zorgen dat daken na  jaren bedekt zijn met mos en algen, wat leidt tot een onaantrekkelijke groene aanslag en een waardevermindering van uw pand. Maar dat is niet alles, verontreiniging kan ook schadelijk zijn voor uw dakpannen en hun structuur aantasten. Gelukkig zijn de kosten voor dakreiniging aanzienlijk lager dan die voor het plaatsen van een heel nieuw dak. Wij reinigen niet alleen de zichtbare mossen, maar ook andere soorten verontreiniging die uw dak vervuilen. Laat uw dak weer stralen door een dakreiniging van Palu dak en gevelservice.

Hoe werkt dakreiniging Zwolle?

Na een grondige inspectie van uw dak maken wij een passend plan van aanpak. Onze professionele dakreinigings methode maakt gebruik van KHT techniek (kokend heet water techniek) onder gepaste druk om uw dak grondig te reinigen. Dit verwijdert effectief alle algen en mossen en geeft uw dak een vernieuwde uitstraling. Na de dakreiniging raden wij u aan om uw dak te laten impregneren om de levensduur van uw dak te verlengen en uw dak te beschermen tegen verdere verontreiniging. Zo kunt u nog langer genieten van een mooi en gezond dak.

Dakreiniging Zwolle Palu dak en gevelservice
Dakreiniging Zwolle verzekert u van onderstaande voordelen:

Dak impregneren in Zwolle

Het onderhouden van uw dak is zeer belangrijk. Dakpannen zijn gevoelig voor weersomstandigheden en vervuiling, waardoor deze poreus en vies worden. Vocht in de dakpan en tussen de aansluitingen kan leiden lekkages en schade aan uw dak. Een ophoping van mos en algen kan er uiteindelijk toe leiden dat de dakpannen los gaan zitten of scheef gaan liggen, met lekkages en gaten als gevolg. In de winter kan vocht in de dakpan bevriezen, wat kan resulteren in scheurtjes en barsten in de dakpannen. In de zomer kunnen de dakpannen verkleuren door blootstelling aan UV-straling. Gelukkig is er een oplossing: het impregneren van uw pannendak. Door uw pannendak te behandelen met het juiste impregneermiddel, beschermt het de dakpannen tegen vervuiling . Het impregneren van uw dakpannen zorgt voor een verlengde levensduur van uw dak en voorkomt beschadigingen. Neem contact op met onze professionele dakdekkers in Zwolle om uw dak te laten impregneren en zo te beschermen tegen de invloeden van buitenaf.

Dak impregneren Zwolle
Dak impregneren Zwolle verzekert u van onderstaande voordelen:
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603843.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.