Palu Dak en Gevelservice - logo

Daklekkage Zwolle

Daklekkage Zwolle

Krijgt u tijdens een flinke regenbui te maken met een daklekkage? In Zwolle en omgeving helpt Palu dak en gevelservice u met het herstel van u dak. Of het nu gaat om een afgewaaide dakpan, kapotte dakbedekking of een ander probleem met uw dak, wij sporen het lekkage voor u op en wanner mogelijk lossen wij het ook direct op.

Bij zware weersomstandigheden heeft het dak het soms zwaar te verduren. Treft u vocht aan op onverwachte plekken of zie je verschoven dakpannen? Dan kunt u beter zo snel mogelijk actie ondernemen. Wil je zelf niet het dak op? Neem dan direct contact met ons op. Dan komen onze dakspecialisten uw daklekkage in Zwolle zo snel mogelijk verhelpen.

Veel voorkomende oorzaken daklekkage Zwolle

Er zijn verschillende oorzaken waardoor een daklekkage kan ontstaan. De oorzaak die wij vaak tegen komen zijn kapotte of afgewaaide dakpannen. Als de dakpannen niet goed op hun plek liggen is vaak het dak niet meer waterdicht.

Bij pannendaken komt het ook vaak voor dat door stormachtig weer andere dak onderdelen beschadigd raken. Bijvoorbeeld de loods rond de schoorsteen of dakkapellen. Deze loodslabben zorgen ervoor dat er geen regenwater langs de kieren naar binnen kan lopen. Wanneer dat wel gebeurt krijgt u ook met een daklekkage te maken. Heeft u stormschade aan uw dak? Neem dan contact met ons op wij helpen u er graag me.

Bij platte daken zijn het vaak de naden waarmee de dakbedekking aan elkaar bevestigt zit die loslaten. Dat kan het gevolg zijn van warmte, kou of van ouderdom van het dakbedekking. 

Dakreparatie Zwolle

Het repareren van een daklekkage in Zwolle hoeft soms helemaal grote klus te zijn. Soms is de lekkage zo gevonden en is het een kwestie van een paar dakpannen terug op hun plaats leggen en het is opgelost..

Heeft u al vaker te maken gehad met een lekkage op uw dak? dan is het wellicht verstandig uw dak eens goed na te laten kijken door een specialist. Om de staat van uw dakbedekking en de rest van uw dak te beoordelen kunnen we een gratis en vrijblijvende dakinspectie uitvoeren. Mocht daaruit blijken dat u problemen heeft met uw dak, dan zullen we u een voorstel doen voor een reparatie van uw daklekkage.

Daklekkage Zwolle melden?

Voorkom grotere problemen en wees er op tijd bij. Niemand geeft graag geld uit aan een hele dakrenovatie. Zeker niet wanneer deze gemakkelijk voorkomen had kunnen worden door tijdige reparatie van een daklekkage. Wilt graag een offerte aanvragen voor andere dakdekkers werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Kom in contact

Via onderstaande gegevens:

E-mailadres

info@paludakengevel.nl

Telefoon

(085) 060 38 43
24/7 bereikbaar

Volg ons op social media:

Dakekkage Zwolle melden?

Heeft u een lekkage in Zwolle? Neem dan direct contact met ons op. Dit kunt u doormiddel van ons contact formulier hier onder in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven op uw aanvraag.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603843.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.