De voordelen van bitumen dakbedekking Zwolle

Een bitumen dakbedekking is in de praktijk het meest gebruikte dakbedekking voor woningen en panden met een plat dak. Bitumen is een geschikt materiaal om platte daken mee te bedekken vanwege zijn  duurzaamheid en waterdichtheid. Het biedt een hoge weerstand tegen slijtage, heeft een hoge temperatuurstabiliteit, is UV-bestendig en heeft daarnaast ook weinig tot geen onderhoud nodig. Een ander voordeel van bitumen dakbedekking is dat het een eenvoudig te verwerken materiaal is. Wil je meer informatie over de voordelen van bitumen of heb je andere vragen? Onze dakdekkers in Zwolle geven u graag advies.

Neem contact op met Palu dak en gevelservice

Ligt uw dakbedekking er al een lange tijd of heeft u last van lekkage? Bitumen dakbedekking Zwolle gaat zo’n 20 tot 25 jaar mee. Staat het dak regelmatig onder water of staat de zon in de zomer vol op het dak dan kunnen er in sommige gevallen eerder problemen optreden.

Meestal kunnen wij deze problemen vrij eenvoudig verhelpen. Maar in sommige situaties is het beter om uw dakbedekking in zijn geheel te laten vervangen. Bel Palu dak en gevelservice voor wanneer uw dakbedekking toe is aan vervanging. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het contact formulier. Dan komen we vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken.