Palu Dak en Gevelservice - logo

Alle diensten

De diensten van Palu Dak en Gevelservice

Onze diensten

Dakrenovatie

Bitumen daken

Dakreparaties

Dakreiniging

Dakisolatie

Schoorsteen

Gevelreiniging

Stormschade

Dakinspectie

Waarom kiezen voor Palu Dak en Gevelservice?

Dakdekker Zwolle

Bij Palu Dak en Gevelservice bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaand werk dat uitgevoerd wordt door ervaren professionals. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke producten om uw dak en gevel weer als nieuw te maken. Of u nu een noodreparatie nodig heeft of uw dak en gevel grondig wilt laten reinigen en renoveren, wij staan voor u klaar. Met onze gratis offertes, uitgebreide garanties en 24/7 noodservice is Palu Dak en Gevelservice de beste keuze voor uw dak- en gevelonderhoud.

Ervaren professional

Ons team bestaat uit ervaren professionals die beschikken over de kennis en expertise om uw dak en gevel weer als nieuw te maken.

Gratis offertes

Wij bieden gratis offertes aan voor al onze diensten. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Veelzijdig

Naast het reinigen en renoveren van daken en gevels bieden wij ook onderhoud en reparatie aan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grootschalige renovatie, wij hebben de kennis en ervaring om uw pand weer in topconditie te brengen.

24/7 noodservice

Onze noodservice is 24/7 bereikbaar. Bij stormschade of lekkages kunt u dus altijd op ons rekenen voor snelle en professionele hulp.

Meest gestelde vragen

Bij Palu Dak en Gevelservice reinigen we verschillende soorten daken en gevels, waaronder pannendaken, platte daken, leien daken, en alle soorten gevels, zoals bakstenen, natuursteen en beton.

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de mate van vervuiling en de omgevingsfactoren. Over het algemeen raden wij aan om uw dak en gevel om de paar jaar te laten reinigen om de levensduur van uw pand te verlengen.

Tekenen van vervuiling en beschadiging zijn onder meer mos- en algengroei, verkleuring, scheuren, afbrokkelende voegen en losse dakpannen. Als u één of meer van deze symptomen opmerkt, is het waarschijnlijk tijd om uw dak en gevel te laten reinigen en inspecteren.

Ja, naast reiniging bieden wij ook een breed scala aan reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan, zoals het vervangen van dakpannen en het restaureren van gevels.

Onze noodservice is 24/7 bereikbaar en we zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om uw probleem op te lossen en verdere schade te voorkomen.

Ja, bij Palu Dak en Gevelservice streven we ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Wij maken gebruik van een innovatieve kokend heet water reiniging’s methode, die effectief en tegelijkertijd milieuvriendelijk is. Daarnaast zijn onze producten en technieken altijd gericht op het minimaliseren van onze impact op het milieu.

Een vernieuwd bitumen dak gaat gemiddeld zo'n 25 tot 30 jaar mee, mits het dak goed onderhouden wordt. Factoren zoals klimaat, belasting en onderhoud kunnen echter invloed hebben op de levensduur van het dak.

Ja, kleine reparaties aan een bitumen dak zijn vaak mogelijk. Echter, als er sprake is van ernstige beschadigingen of veroudering van het dak, kan het verstandiger zijn om het dak volledig te vernieuwen om verdere problemen te voorkomen. Een professionele inspectie kan u helpen bepalen wat de beste optie is voor uw dak.

Ja, wij bieden gratis offertes aan voor al onze diensten. U kunt contact met ons opnemen en wij zullen uw pand inspecteren en een gedetailleerde offerte verstrekken die past bij uw specifieke behoeften.

Hulp nodig?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Gebaseerd op 29 recensies
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Di Cl
Di Cl
2023-02-07
Geweldige service, konden eerder dan afgesproken. Leveren uitstekend werk en laten doormiddel van foto’s zien wat ze hebben gevonden en hoe ze het hebben gerepareerd. Doen alles in overleg en denken uitstekend mee.
Patrick Sueters
Patrick Sueters
2023-01-23
Prima bedrijf. Ik heb Palu dak gebeld n.a.v. een lekkage op zolder. Het probleem is keurig opgelost tegen een schappelijke prijs. Bij dit bedrijf staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0603843.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.